Items / exemplaren wijzigen

Ga naar Collectie > Item bewerken. Zoek het gewenste item door de barcode te scannen of een deel van de titel in te voeren.

In de lijst met zoekresultaten die nu verschijnt, staat na elk item een knop Bewerken. Wanneer je hierop klikt, verschijnt het invulformulier met alle titelgegevens. Klik onderaan op Opslaan om de wijzigingen te bewaren.

Exemplaar wijzigen

Vanuit de titelgegevens selecteer je het tabblad Exemplaren om de lijst met beschikbare exemplaren te zien. Na elk exemplaar staat een knop Bewerken. Wanneer je hierop klikt, verschijnt het invulformulier met alle exemplaargegevens. Klik onderaan op Opslaan om de wijzigingen te bewaren.