1. Home
  2. Collectie
  3. Items toevoegen / bewerken / verwijderen
  4. Colibris blijft een oude coverfoto tonen
  1. Home
  2. Instellingen
  3. Publiek gedeelte
  4. Colibris blijft een oude coverfoto tonen

Colibris blijft een oude coverfoto tonen

Wanneer je ervoor kiest om zelf een foto op te laden van een item, of wanneer je na verloop van tijd opnieuw de ISBN code ingeeft en op die manier een nieuwe foto aangeboden krijgt, dan kan het zijn dat je alsnog een oude coverfoto te zien krijgt op de detailfiche van dit werk in het publieke gedeelte van Colibris.

Dit ligt eigenlijk niet aan Colibris: als de foto voldeed aan de technische vereisten, dan zal de nieuwe coverfoto wel degelijk opgeslagen zijn in de database. Het is je browser die de oude foto toont vanuit het cachegeheugen, in plaats van de recentste versie op te halen van de Colibris server.

Je kunt Ctrl+F5 klikken terwijl je de publieke detailfiche bekijkt om je browser te forceren de nieuwste versie op te halen.

Wanneer je toch nog steeds een oude versie ziet, dan is de foto wellicht niet correct opgeladen in het beheergedeelte. Kijk zeker na of je een JPEG bestand gebruikt van maximaal 2 MB.