Uitleentickets

Colibris biedt ondersteuning voor een Epson ticketprinter, die een uitleenoverzicht afdrukt op een kassaticket.

Via Instellingen > Labels & Tickets > Tickets kan voor een stuk de inhoud van zo’n uitleenticket worden bepaald.

Uitleenlink
Wanneer dit is aangevinkt wordt onderaan het uitleenticket een link vermeld naar de catalogus: Zelf je uitleenoverzicht bekijken? app.colibris.be/…

Boodschap
Net boven de uitleenlink kan ook een boodschap worden afgedrukt, bijvoorbeeld sluitingsdagen of andere belangrijke mededelingen.