Uitleentickets

Colibris biedt ondersteuning voor een Epson ticketprinter, die een uitleenoverzicht afdrukt op een kassaticket. Dit is een beknopt overzicht van ontleende items, uitleendatums en eventuele extra vermeldingen. We gebruiken hiervoor thermisch papier van 7 cm breed.

Via Instellingen > Labels & Tickets > Tickets kan voor een stuk de inhoud van zo’n uitleenticket worden bepaald.

Uitleenlink
Wanneer dit is aangevinkt wordt onderaan het uitleenticket een link vermeld naar de catalogus: Beheer je uitleen online: app.colibris.be/…

Boodschap
Net boven de uitleenlink kan ook een boodschap worden afgedrukt, bijvoorbeeld sluitingsdagen of andere belangrijke mededelingen.