1. Home
  2. Uitleen
  3. Uitleen exporteren / afdrukken

Uitleen exporteren / afdrukken

Deze pagina laat je toe om een lijst van alle openstaande ontleningen te exporteren of af te drukken.

Ga naar Uitleen > Export uitleen om te starten.

Bovenaan kan je eventueel de gewenste gegevens filteren. Je kunt bijvoorbeeld de lijst van één specifieke klas opvragen (aan de hand van de specifieke velden) of van één bepaalde uitleengroep.

Onderaan kies je de gegevens die in het bestand moeten komen:

• Uitgeleende items
  • Te laat ingeleverde items
  • Gereserveerde items (let wel: dit zijn enkel de actieve beschikbare reserveringen, m.a.w. werken die klaar zijn voor afhaling in de bibliotheek)

Voor elk blok wordt een aparte pagina aangemaakt. Hierbij wordt telkens het itemtype, de ID, de titel van het werk, de naam van de ontlener en de start- en einddatum van de uitleenperiode of reservering getoond.

Je kunt deze gegevens exporteren naar PDF (printvriendelijk) of naar Excel.

Bijgewerkt op 07/03/2024