1. Home
  2. Uitleen
  3. Uitleenhistoriek van een item

Uitleenhistoriek van een item

Deze pagina laat je toe om te zien door wie een bepaald item is uitgeleend in het verleden.

Ga naar Uitleen > Uitleenhistoriek items om te starten.

Scan de barcode van het werk om meteen de historiek te zien, of kies een itemtype en geef een stuk van de titel in. Daarna volgt een lijst met items die voldoen aan je zoekopdracht. Selecteer het gewenste exemplaar door op het exemplaarnummer te klikken.

Vervolgens toont Colibris de lijst van ontleners die dit exemplaar al in hun bezit hebben gehad, met daarbij de periode. Wanneer je op de naam van een ontlener klikt, krijg je het uitleenoverzicht van deze ontlener te zien.

Ontleningen met een blauwe achtergrondkleur zijn op dit moment nog lopend. Ontleningen met een rode achtergrond zijn over tijd.