1. Home
  2. Ontleners
  3. Ontleners exporteren

Ontleners exporteren

Via Ontleners > Exporteren kunnen alle gegevens van leners worden geëxporteerd naar een Excel-bestand. Dit exportbestand kan bijvoorbeeld gebruikt worden om alle e-mailadressen van leners te verzamelen (bv. om een mailing te doen buiten Colibris om) of om wijzigingen aan te brengen en opnieuw te importeren.

De structuur van het exportbestand ligt vast, en komt overeen met de template die gebruikt kan worden om leners te importeren.

Colibris maakt steeds een bestand in Excel 2007 / XSLX-formaat.

Uit veiligheidsoverwegingen bevat een exportbestand geen wachtwoorden.

Bijgewerkt op 02/02/2024