E-mailtemplates

Colibris verstuurt automatische e-mails, zowel naar ontleners als naar beheerder, op verschillende momenten. Deze e-mails zijn gebaseerd op standaard e-mailtemplates waarvan de inhoud op maat kan worden aangepast.

Deze e-mails kunnen worden gewijzigd via Instellingen > E-mail > E-mailtemplates:

• Welkom in de bibliotheek
    Wanneer een nieuwe ontlenersaccount wordt aangemaakt
  • Overzicht uitleen
    Wanneer vanuit het uitleenoverzicht op de knop “Ticket mailen” wordt geklikt
  • Wachtwoord voor Colibris
    Wanneer een ontlener op de knop “wachtwoord vergeten” klikt bij het aanmelden in ‘Mijn Colibris’
  • Waarschuwing: uitleen bijna verlopen
    Geautomatiseerd proces, dat elke ochtend wordt uitgevoerd, twee dagen voordat een item teruggebracht moet worden. Deze e-mail bevat het volledige uitleenoverzicht, ook van items die een langere uitleentermijn hebben
  • Herinnering: uitleenperiode verstreken
    Geautomatiseerd proces, dat elke ochtend wordt uitgevoerd, twee dagen nadat een item teruggebracht had moet worden. Deze e-mail bevat het volledige uitleenoverzicht, ook van items die een langere uitleentermijn hebben