1. Home
  2. Apparatuur
  3. Datalogic
  4. Datalogic Quickscan QW2100 programmering

Datalogic Quickscan QW2100 programmering

Barcodescanners van Datalogic uit de Quickscan QW2100 serie kunnen aan de hand van deze barcodes geprogrammeerd worden voor gebruik met Colibris.

Om een scanner in te stellen (of volledig te resetten), dien je alle barcodes op deze pagina af te drukken. Vervolgens dien je de volgende barcodes te scannen in de juiste volgorde:

  1. Restore EU Factory Configuration
  2. Enter/Exit Programming Mode
  3. Country Mode = Belgian
  4. Good Read Beep Type = Bitonal
  5. Good Read Beep Frequency = Low
  6. Good Read Beep Volume = Low
  7. Enter/Exit Programming Mode
Bijgewerkt op 24/04/2023

Gerelateerde artikels

Nog hulp nodig?
Kan je het antwoord niet vinden? Neem dan contact op via e-mail of telefoon: +32 (0)3 336 06 55
Contacteer ons