1. Home
  2. Starten met Colibris
  3. Aanbevolen schermresolutie

Aanbevolen schermresolutie

Colibris kan gebruikt worden op verschillende toestellen, van een smartphone over een tablet tot laptop en desktop computer. Afhankelijk van de gebruikte schermresolutie, zal de interface van Colibris er licht anders uitzien.

Zo kan het ook gebeuren dat bepaalde informatie, sommige knoppen en bepaalde functionaliteit (bv. het afdrukken van barcodes, wat niet relevant is op een smartphone) verborgen blijven op bepaalde schermen.

Om vlot te werken in het beheergedeelte van Colibris, is een schermresolutie van minimaal 1000 pixels breed aanbevolen. Op die manier worden zeker alle knoppen en functies getoond. Een schermbreedte van 1600 pixels is nog aangenamer, maar alles daarboven heeft geen toegevoegde waarde.

Colibris op een standaard laptop / desktop:

Dezelfde pagina op een smartphone of tablet:

Bijgewerkt op 26/09/2024