1. Home
  2. Instellingen
  3. Publiek gedeelte
  4. Infopagina’s / Aankondiging

Infopagina’s / Aankondiging

Overzicht

Via Instellingen > Publiek gedeelte > Infopagina’s kunnen tekstpagina’s worden aangemaakt met daarin praktische informatie over de werking van de bibliotheek. Denk aan een volledig uitleenreglement, of openingsuren, of een ‘boek in de kijker’, of achtergrondinformatie bij de bibliotheek.

Elke pagina heeft een titel en een tekstveld, en kan ook niet-actief worden gezet om ze tijdelijk te verbergen.

Let op: de titel van infopagina’s is beperkt tot maximum 20 karakters.

In het publieke gedeelte van Colibris zijn de infopagina’s toegankelijk via een link in de rechterbovenhoek van het scherm. Wanneer er één infopagina actief is, dan is ze meteen aanklikbaar. Wanneer er meerdere infopagina’s actief zijn.

Aankondiging

De aankondiging is een speciale vorm van communicatie. Dit is een opvallende balk die wordt weergegeven op de homepage. Een aankondiging kan ook links of opmaak bevatten.

Hoewel de aankondiging technisch niet gelimiteerd is, is ze eerder bedoeld voor korte, tijdelijke meldingen die meer in het oog moeten springen.

Gezien het speciale statuut van de aankondiging, kan ze niet worden verwijderd. Ze kan wel tijdelijk niet-actief worden gemaakt en zal ook verdwijnen als het tekstveld leeg is.

Bijgewerkt op 22/02/2023

Gerelateerde artikels

Nog hulp nodig?
Kan je het antwoord niet vinden? Neem dan contact op via e-mail of telefoon: +32 (0)3 336 06 55
Contacteer ons