Uitleenreglement & aankondigingen

Via Instellingen > Interface > Reglement kan een pagina worden aangemaakt met daarin praktische informatie over de werking van de bibliotheek of een volledig uitleenreglement.

In het publieke gedeelte van Colibris is het reglement is toegankelijk via een link in de rechterbovenhoek van het scherm.

Daarnaast kan een korte aankondiging worden weergegeven op de homepage. Deze verschijnt in een opvallende balk en is dus eerder bedoeld voor korte, tijdelijke meldingen.