Themalijsten

Themalijsten zijn verzamelingen van items rondom een bepaald thema, bijvoorbeeld een lijst met muziekboeken, een lijst met films voor een bepaalde leeftijdscategorie, een lijst met films, boeken en cd’s rondom Cuba, enzovoort.

Je maakt een themalijst via Collectie > Themalijst toevoegen. Vervolgens kies je een titel voor deze lijst en een korte beschrijving. Een themalijst heeft ook een foto die als coverafbeelding fungeert voor deze verzameling.

In een volgende stap voeg je items toe aan de themalijst. Dat kan door een deel van een titel in te voeren. Zodra twee of meer letters zijn ingevoerd, toont Colibris suggesties van alle items. Selecteer de gewenste titel en klik Opslaan om het item toe te voegen.

Je kunt items verwijderen uit een lijst door op het rode prullenbak icoon te klikken.

Je kunt een volledige themalijst verwijderen via Collectie > Themalijst bewerken. Klik op het dropdown pijltje achter de gewenste themalijst en kies in het submenu Verwijderen.