1. Home
  2. Publiek gedeelte
  3. ‘Mijn Colibris’ module

‘Mijn Colibris’ module

‘Mijn Colibris’ is een persoonlijk gedeelte van Colibris waarin elke ontlener een aantal bewerkingen kan doen:

• Uitleen / verlengingen
    Een overzicht raadplegen van ontleende items, met de datum dat ze teruggebracht moeten worden. Binnen de geldende instellingen kan de uitleenperiode eventueel verlengd worden met een nieuwe termijn.
  • Reserveringen
    Een overzicht raadplegen van gereserveerde items, met daarbij de mogelijkheid om een reservering te annuleren.
  • Leenhistoriek
    Een overzicht van ontleende items in het verleden.
  • Persoonlijke favorieten
    Een lijst met favoriete items waarvoor het hart-icoontje werd aangevinkt. Deze lijst doet dienst als snelkoppeling naar bepaalde items.
  • Persoonlijk profiel
    Hier kan het wachtwoord gewijzigd worden en kan een voorkeurstaal voor Colibris (inclusief herinneringen en e-mailberichten) worden gekozen. Het wijzigen van de naam en het e-mailadres van een ontlener is enkel mogelijk door een beheerder in het beheergedeelte.

‘Mijn Colibris’ uitschakelen

Wie ontleners niet deze opties wil bieden, kan het ‘Mijn Colibris’ gedeelte uitschakelen via Instellingen > Uitleen > Algemeen > Mijn Colibris.