Welke browsers zijn compatibel met Colibris?

Om vlot te werken in Colibris raden we één van deze browsers aan:

• Chrome versie 84 of hoger
  • Firefox versie 84 of hoger

Eerdere versies van deze browsers kunnen meestal ook gebruikt worden, maar in dat geval raden we aan om het artikel te lezen in verband met de WebClientPrint pop-up. Ook andere functionaliteit kan niet gegarandeerd worden op eerdere versies.

Browsers met gelimiteerde compatibiliteit

Microsoft Edge versie 84 of hoger is compatibel in Windows. In MacOS zullen er geen labels afgedrukt kunnen worden op een Zebra printer.

Internet Explorer 11 of Opera kan gebruikt worden in het publieke gedeelte van Colibris, maar niet in het beheergedeelte.