Welke browsers zijn compatibel met Colibris?

Om vlot te werken in Colibris raden we één van deze browsers aan: Chrome versie 84 of hoger Firefox versie 84 of hoger Microsoft Edge versie 84 of hoger Eerdere versies van deze browsers kunnen meestal ook nog gebruikt worden, maar in dat geval raden we aan om het artikel te lezen in verband met […]

Read More

Eerste gebruik

Bij het eerste gebruik van Colibris is het belangrijk dat je een aantal algemene gegevens nakijkt en enkele basisinstellingen wijzigt. Volg deze stappen om vlot van start te gaan: Initiële wachtwoord wijzigen Meld je aan in het beheergedeelte en wijzig het initiële wachtwoord van je account via Instellingen > Beheerders > wijzigen. Extra beheerders toevoegen […]

Read More

Logins en wachtwoorden

Colibris bestaat uit twee delen: een publiek gedeelte (toegankelijk voor alle gebruikers) en een beheergedeelte (enkel toegankelijk voor beheerders met een aparte login). Publiek gedeelte Hier kunnen gebruikers zich aanmelden om opzoekingen te doen, hun uitleen te beheren, items te reserveren of te verlengen… https://app.colibris.be/<organisatie>Klik op Aanmelden rechtsboven Wie zijn wachtwoord is vergeten, kan op […]

Read More

Inloggen bij Colibris

Colibris is een webapplicatie, vergelijkbaar met internetbankieren. Het systeem werkt op onze servers en je maakt vanop afstand verbinding hiermee. Dat betekent dat je geen software hoeft te installeren op je computer. Publiek gedeelte / beheergedeelte Colibris bestaat uit twee delen: Een publiek gedeeltehttps://app.colibris.be/<organisatie>Opzoekingen, uitleen beheren, items reserveren of verlengen. Een beheergedeeltehttps://app.colibris.be/<organisatie>/adminCollectie, gebruikers, uitleen en […]