Colibris update 2024/01

Nieuwigheden

• Mogelijkheid om links naar externe webpagina’s (buiten Colibris) op te nemen in e-mail templates. Dat kan op deze manier: [link url=”https://www.google.com”]klik hier[/link].
    Deze vermelding zal resulteren in een link die leidt naar Google: klik hier
  • Mogelijkheid om de sortering van de themalijsten zelf te bepalen + de sortering van de items in een themalijst. Dit kan worden ingesteld onder Instellingen > Collectie > Themalijsten.

Verbeteringen

• Nog geen verbeteringen

Bugfixes

• Nog geen bugfixes