Colibris update 2023/09

Nieuwigheden

• Functie om bibliografische gegevens op te halen via een ISBN / EAN barcode is nu ook gekoppeld aan Larcier / Intersentia om gegevens van juridische naslagwerken op te halen.

Verbeteringen

• Functie om bibliografische gegevens op te halen via een ISBN / EAN barcode werd volledig up-to-date gebracht. Vooral de koppeling met BOL.com werd sterk verbeterd.
  • Herziening van de pagina’s onder Instellingen > Hulpmiddelen. Er zijn extra meldingen en dialoogvensters ingevoerd die ervoor moeten zorgen dat je niet per ongeluk een foute actie uitvoert.
  • Colibris houdt onzichtbare logbestanden bij van acties die beheerders uitvoeren, zodat er achteraf uitgezocht kan worden wie / wanneer / welke actie heeft uitgevoerd. Het aantal acties dat wordt gelogd is fors uitgebreid, ook voor minder ingrijpende acties.

Bugfixes

• Nog geen bugfixes