Colibris update 2022/12

Nieuwigheden

• nog geen nieuwigheden

Verbeteringen

• Grafieken onder ‘Statistieken’ zijn nu beter aangepast aan een hoog aantal vestigingen. Zelfs met 20+ vestigingen worden de ringdiagrammen correct getoond.

Bugfixes

• Probleem opgelost waarbij oude barcodes (aangemaakt in een ander systeem dan Colibris) niet correct werden herkend bij het innemen via Uitleen > Los innemen.
  • Probleem opgelost waarbij een logo in PNG-formaat met transparante achtergrond niet correct werd opgeslagen in Instellingen > Abonnement