Colibris update: 2021/12

Nieuwigheden

• Nog geen nieuwigheden

Verbeteringen

• Bijkomende controles op het (foutief) invoeren van barcodes / ISBN in verschillende zoekschermen, wat soms leidde tot een foutieve weergave.
  • E-mails die worden verstuurd bij het importeren van ontleners vanuit een Excel-bestand, worden nu ook verstuurd in HTML-versie. Voorheen was dit louter een tekstversie. Er is nu geen enkel verschil meer tussen de e-mails na handmatig toevoegen van één ontlener tegenover de e-mails die vanuit een importbestand worden verstuurd.
  • Tegelijkertijd zijn er kleine verbeteringen aangebracht in de weergave van de HTML e-mails.
  • Pop-up meldingen zoals “Boek X werd uitgeleend” tijdens het uitleenproces zijn groter en duidelijker zichtbaar gemaakt. Het duurt ook iets langer vooraleer ze automatisch verdwijnen.

Bugfixes

• Bug opgelost waarbij in sommige gevallen niet alle beheerders op de hoogte werden gebracht van een nieuwe reservering, terwijl het vinkje E-mailmelding was aangevinkt onder Instellingen > Uitleen en terwijl er toch meerdere beheerders waren gekoppeld aan de desbetreffende vestiging.
  • Bug opgelost bij het afdrukken van labels met een apostrof in de naam.