Colibris update: 2022/03

Nieuwigheden

• NIeuwe optie om het veld ‘Locatie’ mee af te drukken op een ruglabel, naast de bestaande keuzes Vestiging, Lokaal… Deze keuze kan worden gemaakt onder Instellingen > Labels & Tickets > Labels. Op deze plaats is er plaats voor maximaal 10 karakters (Dymo) of 12 karakters (Zebra).

Verbeteringen

• Er gebeurden een aantal stresstests om te kijken wat er gebeurt wanneer je 100+ items probeert uit te lenen aan een ontlener, of wanneer je tientallen exemplaren van hetzelfde item toevoegt en uitleent.

Bugfixes

• Aanpassing / toevoeging van stukken tekst die steeds in het Nederlands werden vermeld (o.a. Gesorteerd op titel in het publieke zoekgedeelte). Intussen wordt de vertaling weergegeven wanneer Frans of Engels is geselecteerd.
  • Probleem opgelost bij het los innemen van een item dat was uitgeleend én was gereserveerd voor een andere ontlener. Het werk werd dan vaak niet teruggenomen.