Colibris update: 2021/08

Nieuwigheden

• Geen nieuwigheden

Verbeteringen

• Onder Instellingen > Exporteren wordt niet enkel het totaal aan items in de collectie weergegeven, maar wordt in dezelfde grafiek nu ook het aantal exemplaren per vestiging getoond.

Bugfixes

• Probleem opgelost waarbij de ‘specifieke velden’ niet beschikbaar waren bij bepaalde itemtypes.
  • Probleem opgelost waarbij het totaal aantal ontleningen en het totaal aantal actieve ontleners niet correct werd weergegeven. Het betrof enkel het jaartotaal – de individuele cijfers per maand waren wel correct.