Colibris update: 2021/01

Verbeteringen

• In Collectie > Item bewerken kan je onder ID de barcode van een exemplaar scannen
  • Snelheid van de pagina Uitleen > Uitgeleende items is sterk verbeterd, ook bij zeer lange lijsten.

Bugfixes

• Probleem verholpen bij het wijzigen van e-mail templates.
  • Probleem verholpen bij het tonen van tooltips met daarin de locatie van een item.
  • Probleem in Uitleen > Exporteren verholpen
  • In Collectie > Item toevoegen > Nieuw exemplaar is het niet meer mogelijk om een vestiging te kiezen waarin nog geen lokalen zijn toegevoegd.
  • Bug opgelost waarbij kleine afbeeldingen (minder dan 600 pixels breed) niet werden aanvaard als itemcover of afbeelding van een themalijst.