Colibris update: 2020/12

Nieuwigheden

• Ondersteuning voor DYMO LabelWriter printers in de oude DYMO Label v.8.7 software op MacOS

Verbeteringen

• Ondersteuning voor DYMO LabelWriter printers in de nieuwe DYMO Connect v.1.3 voor Windows

Bugfixes

• Bug opgelost waarbij artikels onterecht als ‘niet aanwezig’ werden gemarkeerd wanneer ze op ‘niet uitleenbaar’ stonden.
  • Bug opgelost waarbij een oude coverafbeelding werd getoond uit het cache geheugen, terwijl net een nieuwe coverafbeelding was opgeladen. Deze werd wel correct opgeslagen maar niet getoond.
  • Bug opgelost bij het aanmaken van beheerders met een specifieke combinatie van bevoegdheden.